08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13
Kampanjmattor

Våra kampanjmattor är anpassade för både långa och korta kampanjer. Eftersom att dessa mattor i många fall beställs i större volymer, kan vi erbjuda extra låga priser per enhet. Vi har mattor både för mässor, kampanjer, event och utställningar. Visste du att golvet ...

Våra kampanjmattor är anpassade för både långa och korta kampanjer. Eftersom att dessa mattor i många fall beställs i större volymer, kan vi erbjuda extra låga priser per enhet. Vi har mattor både för mässor, kampanjer, event och utställningar. Visste du att golvet är en av de allra bästa reklamytorna? Golvytorna skapar inte bara en wow-effekt, utan erbjuder även en reklamyta med en extremt bra genomslagskraft och är därför det perfekta stället att placera ditt budskap på. Hos oss hittar ni många typer av prisvärda reklammattor och tryckta mattor.

Mer

Kampanjmattor Det finns 5 produkter.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 391kr

  Promotionmatta tryckt med högupplöst tryck.Nu finns det inte längre några begränsningar i hur häftiga event, kampanjer eller inredningar som går att göra. Täck hela golvet med en bild eller gör en ljuddämpande vägg genom att montera mattor på väggarna. Möjligheterna är oändligaKontakta oss för att beställa denna produkt 

  391kr
 • 318kr

  Den perfekta plattan till kontor & mässor! Essence är både extremt hållbar och lätt att lägga. Spar 1000-lappar på att köpa dina mässmattor istället för att hyra dem!

  318kr
 • 81kr

  Den stryktåliga reklammattan.Denna reklammatta klarar att ligga på även på mer utsatta områden, t ex närmare entréer eller kassadiskar.Kontakta oss för att beställa denna produkt  

  81kr
 • 73kr

  Mattan som är perfekt för varumärkesprofilering och point of sale.Kontakta oss för att beställa denna produkt  

  73kr
 • 6 160kr

  Den perfekta mattan för bröllop, invigningar och andra event där du endast behöver en matta för dagen. Denna matta är av allra enklaste kvalité och anpassad för engångsbruk. 

  6 160kr
Visar 1 - 5 av 5 artiklar