08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13
Specialmattor

Bland våra specialmattor hittar ni bland annat halkskyddsmattor och klibbmattor. Anti-halkmattor ger ett halksäkert underlag kring pooler, i bastun och andra våtutrymmen. Är du hantverkare? Kika då på våra klistermattor! De fångar upp damm och smuts, vilket behåller kundernas golv repfria. 

Specialmattor Det finns 4 produkter.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
 • 285kr

  En halkskyddsmatta som är lätt att skära till önskad storlek. Den är rullbar och har en mycket låg vikt vilket gör den lättstädad. Ett mycket bra budgetalternativ.   OBS, flera längder kan kopplas samman till en längre matta!Leveransinformation:Mattorna kan vid leverans vara sammankopplade till en längre matta för att minska fraktkostnaden. Ni kan...

  285kr
 • 1 660kr

  Walk-N-Clean är en specialmatta för entréer eller miljöer som har extra höga krav på damm- och smutskontroll.  Den består av en halksäkrad bottenplatta med 60 st klisterark som samlar upp damm och smuts från skorna. Skorna blir mycket effektivt rengjorda från små smutspartiklar och damm. Arken river man av efterhand när de blir mättade med smuts.

  1 660kr
 • 4 895kr

  Walk-N-Clean används i miljöer där man vill vara extra noga med att hålla damm och smutspartiklar borta. Walk-N-Clean refill består av 4 st block med 60 st klibbark som är 65x80 cm.

  4 895kr
 • 1 275kr

  Yoga Rib våtrumsmatta lämpar sig utmärkt i alla typer av våtrum som simhallar, duschutrymmen, omklädningsrum, toalett- och bastumiljöer med mera. Ovansidans halksäkrade yta är behaglig att gå på med bara fötter. Den dränerade undersidan låter vatten rinna undan och golvet ventileras. Den slitstarka PVC’n är antibakteriellt behandlad vilket försvårar för...

  1 275kr
Visar 1 - 4 av 4 artiklar