08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13

Butik Det finns 6 produkter.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
 • 788kr 875kr -10%

  Yoga Fashion är en ergonomisk arbetsplatsmatta speciellt framtagen för att passa in i offentliga miljöer. Den snygga textila ytan ger en matta som lätt smälter in på kontor, i receptioner och vid kassadiskar. Ytskiktet är gjort av polypropylen vilket ger en mycket slitstark och smutstålig yta som är lätt...

  788kr 875kr -10%
  Reducerat pris!
 • 788kr 875kr -10%

  Yoga Fashion Nitril är en mycket mjuk och avlastande matta med ett tåligt ytskikt av nitrilgummi och med en undersida av nitril/PVC. Mattans ytskikt klarar kemikalier, oljor och fett samt att den klarar svets.

  788kr 875kr -10%
  Reducerat pris!
 • 955kr

  Mycket slitstark arbetsplatsmatta med durkmönstrat ytskikt för bästa halksäkerhet även vid vätskespill. Mjuk och dämpande undersida i polyvinyl ger bra ergonomi och komfort. Kontakta oss för att beställa per löpmeter. 

  955kr
 • 435kr

  Arbetsplatsmatta med mycket bra ergonomi och komfort för torra, lättare industrimiljöer. Yoga Super Plus är gjord av Zedlan™, en extra kraftig vinyl som ger en överlägsen mjukhet, spänst och livslängd. Spänsten i materialet bibehålls även efter lång användning oavsett temperatur. Kontakta oss för att beställa som löpmetervara.

  435kr
 • 965kr

  Mycket slitstark arbetsplatsmatta med extra kraftigt ytskikt. Mjuk och dämpande undersida av det spänstiga materialet Zedlan™. Ytskikt och undersida är sammansmälta vilket bidrar till bästa hållfasthet och att miljöfarligt lim kan undvikas.  Kontakta oss för att beställa som metervara.Finns endast i gråmelerad

  965kr
 • 936kr 1 099kr

  Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor eller att få onti fötterna när du står upp på jobbet! ”StandUp!” är en smartergonomisk arbetsplatsmatta som fördelar belastningen påfötterna. Skaffa dig en nyttig vana på jobbet. Flytta stolen, görplats för...

  936kr 1 099kr
  Reducerat pris!
Visar 1 - 6 av 6 artiklar