08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13
Entremattor

Vi har ett stort urval av entrémattor i olika storlekar och färger. Våra entrémattor tål alla de tuffa krav som ställs i offentliga miljöer så som varuhusens, mässhallarnas och bensinstationernas entréer. Mattorna är bland annat flamsäkra och klarar hårt slitage. Lå...

Vi har ett stort urval av entrémattor i olika storlekar och färger. Våra entrémattor tål alla de tuffa krav som ställs i offentliga miljöer så som varuhusens, mässhallarnas och bensinstationernas entréer. Mattorna är bland annat flamsäkra och klarar hårt slitage. Låt våra entrémattor ta hand om vätan, smutsen och dammet plus ge en välkomnade entré till dina kunder.

Önskar du något unikt, kontakta oss så hjälper vi dig!

Mer

Entremattor Det finns 9 produkter.

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
 • 450kr

  Stort urval av entremattor i olika storlekar och färger.Entrematta Classic tål alla de tuffa krav som ställs i en entré. Den suger åt sig väta och smuts. Classic är en professionellt tvättbar torkmatta för entréer med hög trafik. Det kraftiga nylongarnet är infärgat genom etsning vilket ger en mycket fin lyster och färgbeständighet. Leveranstid: C.a 3...

  450kr
 • 995kr

  Önskar du en offert? Klicka här Extremt slitstark entrématta som klarar alla krav på mattor i offentliga miljöer. Tvätt- och torkbar i maskin samt permanent tryck (trycket kan ej tvättas bort). Mattan är branschstandard i offentliga miljöer. Önskar du runda mattor eller egen form? Kontakta oss! Det tillkommer alltid en engångskostnad på 195kr för...

  995kr
 • 145kr

  Hyr din entrématta till en fast månadskostnad. Upphämtning, kvalitetskontroll, tvätt i svanenmärkt tvätteri, samt återplacering av mattan ingår i priset. Smidigare blir det inte!

  145kr
 • 785kr

  Ringgummimatta tillverkad i naturgummi. Skrapar effektivt av all grov smuts. Den öppna profilen ger utrymme för att behålla stora mängder smuts och snö.

  785kr
 • 445kr

  Denna robusta skrapmatta består av tätt formerade mjuka piggar som effektivt skrapar av  all grov smuts. Botten är helt tät och samlar smuts och väta innan den når golvet, som då skyddas effektivt. 

  445kr
 • 705kr

  Den klassiska skrapmattan för entréer med hög trafik. Det kraftiga ringmönstret skrapar effektivt av all grov smuts och ger ett maximalt halkskydd. Den större storleken klarar dessutom entrér med extra hög trafik samt tunga kundvagnar och palllyftare.Fungerar även utmärkt bakom t.ex. bardiskar som halkskydd. 

  705kr
 • 886kr

  Solett är en enklare torkmatta med bra uppsugningsförmåga som håller rent och torrt i lokalerna. Den passar både som entrématta i mindre lokaler och som längre matta i t ex korridorer. Soletts långa lugg drar till sig vätan och den fina smutsen samlas i mattans botten. OBS: Viss leveranstid kan förekomma. Ring oss gärna för aktuellt lagersaldo.

  886kr
 • 1 163kr

  Solett är en enklare torkmatta med bra uppsugningsförmåga som håller rent och torrt i lokalerna. Den passar både som entrématta i mindre lokaler och som längre matta i t ex korridorer. Soletts långa lugg drar till sig vätan och den fina smutsen samlas i mattans botten.  OBS: Viss leveranstid kan förekomma. Ring oss gärna för aktuellt lagersaldo.

  1 163kr
 • 1 682kr

  Solett är en enklare torkmatta med bra uppsugningsförmåga som håller rent och torrt i lokalerna. Den passar både som entrématta i mindre lokaler och som längre matta i t ex korridorer. Soletts långa lugg drar till sig vätan och den fina smutsen samlas i mattans botten. OBS: Viss leveranstid kan förekomma. Ring oss gärna för aktuellt lagersaldo.

  1 682kr
Visar 1 - 9 av 9 artiklar