08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13

Bästsäljare

per sida
Visar 1 - 12 av 26 artiklar
 • 275kr 549kr -50%
  Rea!

  Stort urval av entremattor i olika storlekar och färger.Entrematta Classic tål alla de tuffa krav som ställs i en entré. Den suger åt sig väta och smuts. Classic är en professionellt tvättbar torkmatta för entréer med hög trafik. Det kraftiga nylongarnet är infärgat genom etsning vilket ger en mycket fin lyster och färgbeständighet. Leveranstid: c:a 3...

  275kr 549kr -50%
 • 936kr 1 099kr

  Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor eller att få onti fötterna när du står upp på jobbet! ”StandUp!” är en smartergonomisk arbetsplatsmatta som fördelar belastningen påfötterna. Skaffa dig en nyttig vana på jobbet. Flytta stolen, görplats för...

  936kr 1 099kr
  Reducerat pris!
 • 788kr 875kr -10%

  Yoga Fashion är en ergonomisk arbetsplatsmatta speciellt framtagen för att passa in i offentliga miljöer. Den snygga textila ytan ger en matta som lätt smälter in på kontor, i receptioner och vid kassadiskar. Ytskiktet är gjort av polypropylen vilket ger en mycket slitstark och smutstålig yta som är lätt...

  788kr 875kr -10%
  Reducerat pris!
 • 505kr

  Yoga PUR är en mycket bra arbetsplatsmatta med en bulformad ovansida som ger utmärkt avlastning vid stående arbete. Bulorna stimulerar ökad blodcirkullation och ger skön komfort. 

  505kr
 • 450kr

  Stort urval av entremattor i olika storlekar och färger.Entrematta Classic tål alla de tuffa krav som ställs i en entré. Den suger åt sig väta och smuts. Classic är en professionellt tvättbar torkmatta för entréer med hög trafik. Det kraftiga nylongarnet är infärgat genom etsning vilket ger en mycket fin lyster och färgbeständighet. Leveranstid: C.a 3...

  450kr
 • 995kr

  Önskar du en offert? Klicka här Extremt slitstark entrématta som klarar alla krav på mattor i offentliga miljöer. Tvätt- och torkbar i maskin samt permanent tryck (trycket kan ej tvättas bort). Mattan är branschstandard i offentliga miljöer. Önskar du runda mattor eller egen form? Kontakta oss! Det tillkommer alltid en engångskostnad på 195kr för...

  995kr
 • 445kr

  Denna robusta skrapmatta består av tätt formerade mjuka piggar som effektivt skrapar av  all grov smuts. Botten är helt tät och samlar smuts och väta innan den når golvet, som då skyddas effektivt. 

  445kr
 • 886kr

  Solett är en enklare torkmatta med bra uppsugningsförmåga som håller rent och torrt i lokalerna. Den passar både som entrématta i mindre lokaler och som längre matta i t ex korridorer. Soletts långa lugg drar till sig vätan och den fina smutsen samlas i mattans botten. OBS: Viss leveranstid kan förekomma. Ring oss gärna för aktuellt lagersaldo.

  886kr
 • 785kr

  Ringgummimatta tillverkad i naturgummi. Skrapar effektivt av all grov smuts. Den öppna profilen ger utrymme för att behålla stora mängder smuts och snö.

  785kr
 • 788kr 875kr -10%

  Yoga Fashion Nitril är en mycket mjuk och avlastande matta med ett tåligt ytskikt av nitrilgummi och med en undersida av nitril/PVC. Mattans ytskikt klarar kemikalier, oljor och fett samt att den klarar svets.

  788kr 875kr -10%
  Reducerat pris!
 • 705kr

  Den klassiska skrapmattan för entréer med hög trafik. Det kraftiga ringmönstret skrapar effektivt av all grov smuts och ger ett maximalt halkskydd. Den större storleken klarar dessutom entrér med extra hög trafik samt tunga kundvagnar och palllyftare.Fungerar även utmärkt bakom t.ex. bardiskar som halkskydd. 

  705kr
 • 660kr

  Comfort Flow är en mycket mjuk och smidig arbetsplatsmatta som ger bra komfort och ergonomi på hårda golv. Det kraftiga mönstret gör den halksäker och den öppna konstruktionen släpper igenom och dränerar väta samt ventilerar golvet. Den är gjord av 100% nitrilgummi vilket gör den mycket motståndskraftig mot oljor, fett, kemikalier och skärvätskor. 

  660kr
Visar 1 - 12 av 26 artiklar