08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13

Bästsäljare

per sida
Visar 13 - 24 av 26 artiklar
 • 1 163kr

  Solett är en enklare torkmatta med bra uppsugningsförmåga som håller rent och torrt i lokalerna. Den passar både som entrématta i mindre lokaler och som längre matta i t ex korridorer. Soletts långa lugg drar till sig vätan och den fina smutsen samlas i mattans botten.  OBS: Viss leveranstid kan förekomma. Ring oss gärna för aktuellt lagersaldo.

  1 163kr
 • 965kr

  Mycket slitstark arbetsplatsmatta med extra kraftigt ytskikt. Mjuk och dämpande undersida av det spänstiga materialet Zedlan™. Ytskikt och undersida är sammansmälta vilket bidrar till bästa hållfasthet och att miljöfarligt lim kan undvikas.  Kontakta oss för att beställa som metervara.Finns endast i gråmelerad

  965kr
 • 435kr

  Arbetsplatsmatta med mycket bra ergonomi och komfort för torra, lättare industrimiljöer. Yoga Super Plus är gjord av Zedlan™, en extra kraftig vinyl som ger en överlägsen mjukhet, spänst och livslängd. Spänsten i materialet bibehålls även efter lång användning oavsett temperatur. Kontakta oss för att beställa som löpmetervara.

  435kr
 • 890kr

  1 st rostfri stolpe. Obs! Utan rep! Originalet som finns på många restauranger, hotell, mässor,  barer, disco, mässor och andra platser runt om i Skandinavien. Rep beställes separat.

  890kr
 • 285kr

  En halkskyddsmatta som är lätt att skära till önskad storlek. Den är rullbar och har en mycket låg vikt vilket gör den lättstädad. Ett mycket bra budgetalternativ.   OBS, flera längder kan kopplas samman till en längre matta!Leveransinformation:Mattorna kan vid leverans vara sammankopplade till en längre matta för att minska fraktkostnaden. Ni kan...

  285kr
 • 405kr

  Flätat rep med ändar i mässing eller rostfritt. Längd 150 cm.

  405kr
 • 1 660kr

  Walk-N-Clean är en specialmatta för entréer eller miljöer som har extra höga krav på damm- och smutskontroll.  Den består av en halksäkrad bottenplatta med 60 st klisterark som samlar upp damm och smuts från skorna. Skorna blir mycket effektivt rengjorda från små smutspartiklar och damm. Arken river man av efterhand när de blir mättade med smuts.

  1 660kr
 • 955kr

  Mycket slitstark arbetsplatsmatta med durkmönstrat ytskikt för bästa halksäkerhet även vid vätskespill. Mjuk och dämpande undersida i polyvinyl ger bra ergonomi och komfort. Kontakta oss för att beställa per löpmeter. 

  955kr
 • 1 822kr

  Storlek & färg på dina villkor! Med en Ryamatta ger ni er lokal en ombonad känsla samtidigt som ni får en ljudabsorberande effekt.

  1 822kr
 • 1 682kr

  Solett är en enklare torkmatta med bra uppsugningsförmåga som håller rent och torrt i lokalerna. Den passar både som entrématta i mindre lokaler och som längre matta i t ex korridorer. Soletts långa lugg drar till sig vätan och den fina smutsen samlas i mattans botten. OBS: Viss leveranstid kan förekomma. Ring oss gärna för aktuellt lagersaldo.

  1 682kr
 • 1 275kr

  Yoga Rib våtrumsmatta lämpar sig utmärkt i alla typer av våtrum som simhallar, duschutrymmen, omklädningsrum, toalett- och bastumiljöer med mera. Ovansidans halksäkrade yta är behaglig att gå på med bara fötter. Den dränerade undersidan låter vatten rinna undan och golvet ventileras. Den slitstarka PVC’n är antibakteriellt behandlad vilket försvårar för...

  1 275kr
 • 4 630kr

  Mattvätt, våt- och torrsug i en och samma maskin.MångsidighetAllt-i-ett sugaren som klarar alla typer av applikationer. Numatic mattvätt är ett utmärkt val vid t.ex. fläckborttagning på heltäckningsmattor, rengöring av entrémattor, möbler, bilklädsel m.m

  4 630kr
Visar 13 - 24 av 26 artiklar