08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13

Skrapmatta ringmönster, nedsänkt

Ny

Den klassiska skrapmattan för entréer med hög trafik. Det kraftiga ringmönstret skrapar effektivt av all grov smuts och ger ett maximalt halkskydd. Den större storleken klarar dessutom entrér med extra hög trafik samt tunga kundvagnar och palllyftare.
Fungerar även utmärkt bakom t.ex. bardiskar som halkskydd. 

Mer detaljer

705kr

Datablad

Storlek 80x120cm, 100x150cm
Skötsel Skakning och avspolning
Leveranstid ca. 3 arbetsdagar
Skrapfunktion JA, Mycket bra
Material Naturgummi
Total matthöjd 23mm
Användningsområde Inomhus, utomhus, golvbrunn, hög trafik
Utomhusbruk Ja

Mer information

 
Utomhusmatta Inomhusmatta Skrapfunktion Klarar hög trafik  

En riktig klassiker

Storleken 80x120 är en klassisk ringgummimatta för entréer med hög trafik. Det kraftiga ringmönstret skrapar effektivt av all grov smuts och ger ett maximalt halkskydd. Mattan byggs lätt ihop till önskad storlek och kan kapas för exakt måttanpassning. Den öppna profilen ger utrymme för att behålla stora mängder smuts och snö, den dränerade undersidan ger möjlighet till avrinning. Mattan fungerar lika bra utanför som innanför entrén och är lämplig för placering i en golvnedsänkning. Den är tillverkad av naturgummi vilket ger en mycket hög slitstyrka, ljus- och temperaturtålighet. Detta är en prisvärd matta som klarar entréer med hög trafik. Fungerar även utmärkt bakom t.ex. bardiskar som halkskydd. 

Storleken 100x150 är en ännu grövre och tyngre ringgummimatta än den mindre. Den är speciellt lämplig för entréer med extra hög trafik, den klarar både tunga kundvagnar och pallyftare. Den robusta gummiprofilen ger en matta som är extremt slitagetålig. I övrigt har 100x150 samma effektiva skrap- och dräneringsfunktion som 80x120.