08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13

Yoga Deck Zedlan

Ny

Mycket slitstark arbetsplatsmatta med durkmönstrat ytskikt för bästa halksäkerhet även vid vätskespill. Mjuk och dämpande undersida i polyvinyl ger bra ergonomi och komfort.

Kontakta oss för att beställa per löpmeter. 

Mer detaljer

955kr

Datablad

Storlek 61x91cm, 91x152cm
Garanti 5år
Färger Grå
Skötsel Sopas, dammsugs eller torkas av med ett milt rengöringsmedel.
Leveranstid ca. 3 arbetsdagar
Material Ytskikt i vinyl
Baksida Zedlan ™.
Total matthöjd 16 mm.
Oljebeständighet Kort exponering.
Användningsområde Butik, bank, kontor, receptionsdiskar, monteringslinjer, lager, tryckeri, verkstad, lätt industri.
Övrigt Mjuk, dämpande, mycket spänstig.

Mer information

Mycket slitstark arbetsplatsmatta med durkmönstrat ytskikt för bästa halksäkerhet även vid vätskespill. Mjuk och dämpande undersida i polyvinyl ger bra ergonomi och komfort. Ytskikt och undersida är sammansmälta vilket bidrar till bästa hållfasthet och att miljöfarligt lim kan undvikas. Fasade kanter minskar snubbelrisken och underlättar för att köra vagnar över mattan. Kontakta oss för att beställa per löpmeter.

Yoga Deck Zedlan har samma egenskaper och funktion som Yoga Deck men med en undersida av det mjukare och spänstigare materialet Zedlan ™. Det ger en ännu bättre ergonomi, komfort och slitstyrka.