08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13

Yoga Tex

Ny

Yoga Tex är en arbetsplatsmatta för riktigt tuffa miljöer. Tål glödande och vassa metallspån vilket gör att den även är lämplig vid svetsarbetsplatser. Slitstyrkan och dess goda ergonomiska egenskaper gör att många också väljer Yoga Tex vid packbord och liknande arbetsplatser.

Kontakta oss för att beställa som löpmetervara.

Mer detaljer

770kr

Datablad

Storlek 61x91cm, 91x152cm
Garanti 5år
Skötsel Sopas.
Leveranstid ca. 3 arbetsdagar
Material Ytskikt i nitrilgummi
Baksida Naturgummi
Total matthöjd 9 mm.
Oljebeständighet Medel exponering.
Användningsområde Tung/lätt industri, svets
Övrigt Mjuk, dämpande, Avlastande.

Mer information

Yoga Tex är en arbetsplatsmatta för riktigt tuffa miljöer. Tål glödande och vassa metallspån vilket gör att den även är lämplig vid svetsarbetsplatser. Slitstyrkan och dess goda ergonomiska egenskaper gör att många också väljer Yoga Tex vid packbord och liknande arbetsplatser. Fasade kanter och rundade hörn minskar snubbelrisken.Yoga Tex består av ett slitstarkt textilmönstrat ytskikt i nitrilgummi som limmas ihop med en mjuk och spänstig baksida i naturgummi. Det täta och textilmönstrade ytskiktet ger en mycket bra halksäkerhet.

Kontakta oss för att beställa som löpmetervara.