08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13

Anti-halkmatta Wave

Ny

En halkskyddsmatta som är lätt att skära till önskad storlek. Den är rullbar och har en mycket låg vikt vilket gör den lättstädad. Ett mycket bra budgetalternativ.

 

OBS, flera längder kan kopplas samman till en längre matta!

Leveransinformation:
Mattorna kan vid leverans vara sammankopplade till en längre matta för att minska fraktkostnaden. Ni kan enkelt dela på mattan till de beställda längderna.

Ex. 2st 200cm mattor levereras som 1st 400cm matta.

Mer detaljer

285kr

Datablad

Storlek Modulsystem, koppla samman flera delar. För varje meter medföljer 2st plastclips som kan användas för att koppla samman flera längder bredvid varandra
Standardbredd 58cm
Maxstorlek Säljs i längder upp till 5m (flera längder kan sammankopplas till en längre matta)
Material 100% slitstark återvunnen PET-plast
Kan beställas per löpmeter Ja, säljs per hel meter
Övrigt Antibakteriellt behandlad, Återvinningsbar

Mer information

 
Inomhus Utomhus Antibakteriell Hög trafik  

Anti-halkmatta för poolområden, badhus, duschrum och bastu

Undvik olyckor genom att investera i en anti-halkmatta. I miljöer där vatten blandas med hårda golv är risken för halka stor. Varje år skadas en stor mängd besökare av nöjesanläggningar i halkrelaterade olyckor.

Mattan är mjuk att gå på och har en hög friktion som motverkar halka. Om ett fall mot förmodan skulle hända, dämpar mattan fallet och minskar risken för allvarliga skador.

Installationen är enkel då mattan är enormt flexibel. Mattan är byggd av 25cm långa moduler som kan delas eller sammankopplas. Det går även att skära eller klippa till mattan om man önskar en mer precis längd.  Flera längder kan sättas ihop både på längden och på bredden för att skapa en oändligt stor yta.

Ytan är antibakteriellt behandlad och motverkar mögel, svamp, bakterier och dålig lukt. Mattan kan spolas av, eller tvättas med högtryckstvätt, ytan klarar rengöringsmedel (ej låga PH). Rengör mattan regelbundet för att behålla maximalt halkskydd.