08-517 654 14 info@qm-mattor.se
 • Prisgaranti
  110% prisgaranti

  Prisgaranti
  Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en 110% prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dig dessutom ytterligare 10% i rabatt. Se vanliga frågor för mer information.
 • Leveranstid
  3 arbetsdagar

  Leveranstid
  Lagerhållna produkter levereras inom 3 arbetsdagar. Beställningsvaror så som måttbeställda produkter och tryckta produkter levereras inom 2.5 vecka. Normalt hanterar vi alla ordrar inom 24 timmar.
 • Garanti
  5 års garanti

  Garanti
  Vi erbjuder generellt 5 års garanti på våra produkter. Vissa undantag kan förekomma så som engångsmattor. Garantitiden finns specificerad på varje enskild produkt.
 • Kundtjänst
  Öppettider: 09-17

  Kundtjänst
  Vår kundtjänst har öppet: 09-17 Mån - Tors, 09-16 Fre, Lunchstängt 12-13
Yoga Rib Våtrum Blå Visa större

Yoga Rib Våtrum Blå

Ny

Yoga Rib våtrumsmatta lämpar sig utmärkt i alla typer av våtrum som simhallar, duschutrymmen, omklädningsrum, toalett- och bastumiljöer med mera. Ovansidans halksäkrade yta är behaglig att gå på med bara fötter. Den dränerade undersidan låter vatten rinna undan och golvet ventileras. Den slitstarka PVC’n är antibakteriellt behandlad vilket försvårar för bakterietillväxt.

Mått: 1 m x LPM

Mer detaljer

1 275kr

Datablad

Storlek 1m x LPM
Material PVC, antibakteriell.
Total matthöjd 10 mm
Skötsel Spolas av, högtryckstvätt, tål rengöringsmedel.
Kan beställas per löpmeter Ja
Användningsområde Våtutrymmen, vid poolkanter, duschar, SPA, omklädningsrum.
Övrigt Klarar -23° - +60°

Mer information

Yoga Rib Våtrumsmatta lämpar sig utmärkt i alla typer av våtrum som simhallar, duschutrymmen, omklädningsrum, toalett- och bastumiljöer med mera. Ovansidans halksäkrade yta är behaglig att gå på med bara fötter. Den dränerade undersidan låter vatten rinna undan och golvet ventileras. Den slitstarka PVC’n är antibakteriellt behandlad vilket försvårar för bakterietillväxt. Den lätta mattan kan enkelt rullas ihop för att underlätta vid rengöring. 


Yoga Rib Våtrumsmatta finns i rullvara på 100 cm bredd vilket gör att den passar bra i t ex långa gångar och korridorer.